Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hernesaaren kopterikenttä elää turhaan

Posted on 0 Ei avainsanoja 0

Hernesaaren kopterikenttä jäi eloon tämän viikon kaupunkisuunnittelulautakunnassa. Tom Packalén (ps) teki ehdotuksen, jota minä ja Ode kannatimme, että Hernesaaren kärjen täyttö olisi rajattu ulos kaavasta. Vaikka kopterikenttää miettisi miltä kantilta tahansa, siitä ei saa taloudellisesti kannattavaa. Se maksaa paljon. Mikko Särelä kirjoitti asiasta omassa blogissaan taannoin: ” Kaupungin suora investointi olisi noin 83 miljoonaa euroa helikopterikentän rakentamiseen ja lisäksi kymmeniä miljoonia vähentyneen rakennusoikeuden ja meluhaitan tuomaan maanarvon alenemaan” (http://www.sarela.fi/hernesaari-kaupunkisuunnitteluviraston-vastaukset/). Kokousta ennen sain kuulla alueen asukkailta ja aktiivisilta purjehdusjärjestöiltä näkemyksiä Hernesaaren kärjen täytöistä. Ne olisivat massiiviset, haitaten sekä kilpapurjehdusta että virkistysveneilyä. Valitettavasti äänin 5-4 kenttä jäi vielä elämään.

ei kommenteja.

Mitä ajattelet?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *